— about us

Wij zijn We Do, een creative agency met een groot hart voor video, fotografie en content creatie. Wij nemen onszelf niet al te serieus, maar ons werk wel. Sinds 2013 werken wij vanuit Nijmegen samen met merken en bureaus die er écht voor willen gaan.

Ons vaste team bestaat uit drie creatieve duizendpoten, mensen die van alle markten thuis zijn. Van regisseur tot fotograaf, van projectmanager tot video editor – zij hebben alle expertises in huis om jouw project te laten slagen.

Ieder project bestaat uit maatwerk, en daarom hebben we soms wat extra handjes nodig. Daarom werken wij samen met partners en externe specialisten om ieder project in juiste banen te leiden. En ook jij als klant, maakt deel uit van ons team. Wij geloven in de kracht van samenwerking, want teamwerk maakt ons sterk.

Rick Voorneman
Founder & art director

Timothy Jongmans
Founder & director of photography

Fleur van der Heijden
Camera operator & editor

— we work together

Cameramannen, editors, voice-overs, copywriters & motion designers: er komt veel kijken bij het maken van content. Daarom geloven wij dat content creatie een teamsport is. Wij werken samen met een vaste pool van specialisten én partners in het produceren van content voor ieder scherm. Kennismaken? Kom langs bij onze studio in De Vasim – dé broedplaats voor creatives in Nijmegen.

book a free
creative session

— our dna

01     identiteit

We Do is een creative agency voor de merken van morgen. We houden van film en fotografie en hebben daarvoor alles in huis.

02     werkwijze

Kennismaken, brainstormen, concepting, uitvoeren. Dat is de koers die wij varen, zodat iedere productie vloeiend verloopt.

03     motto

Samen zorgen wij dat jouw merk het hart van de doelgroep verovert. Van video tot fotografie, wij gaan voor resultaat.

04     visie

Merken met een missie voorzien van visuele content, want ieder merkverhaal is het zien waard.

05     waarden

Voor ieder project leggen wij de verbinding tussen creativiteit en een serieuze boodschap.

06     impact

Overheid, cultuur en commercie. Ieder merk maakt impact en daar willen wij graag aan bijdragen.

let’s work together

We Do
Winselingseweg 125
6541AH, Nijmegen
Nederland

Een keertje kennismaken?
Mail naar — info@wearewedo.com
Bel naar — +31 647712129